Aktualitások

Álláslehetőség

A Mezőkövesdi VG Nonprofit Zrt. keres a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe villanyszerelő, vízvezetékszerelő munkakörökbe jelentkezőket.

A munkakörök nyugdíjas jelentkezők számára is betölthetőek.

Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Bérezés és a szerződés időtartama egyéni megállapodás alapján.

Az önéletrajzokat az info@zsory-furdo.hu e-mail címre várjuk. További információ tel.: 30/456-6604

TÁJÉKOZTATÁS

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mezőkövesdi VG Nonprofit Zrt. üzemeltetésében működő hulladékátrakó telepen a hulladékátvétel szünetel, így a mezőkövesdi lakosok számára 300 kg-ig díjmentesen kivihető kommunális és zöldhulladék elhelyezése sem lehetséges.

A koncessziós hulladéktörvény alapján 2023.07.01-től új szolgáltatóként a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. végezheti kizárólagosan a hulladék gyűjtését, szállítását és elhelyezését, erre jelenleg a Mezőkövesdi Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. nem jogosult.

Az új szolgáltatóval hetek óta folynak az egyeztetések, hogy a mezőkövesdi hulladéktelep a jövőben változatlanul tudja fogadni a lakosok által beszállított hulladékot. Az átmeneti időszakban kérjük a lakosság szíves türelmét!

Hulladék-lerakó nyitvatartása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Mezőkövesdi Hulladék-átrakó telep 2023. július 3-tól technikai okok miatt zárva tart.

Tájékoztatás Parkolásról

1 vagy 2 órás díjmentes parkolásra jogosító kártya megújítása:

Tájékoztatjuk a gépjárműtulajdonosokat, hogy a fizető parkolási rendszerről szóló 46/2004.( XII.02.) ÖK számú rendelet 3. § 6.a.a) és 6.a.b) pontjaiban leírt szabályozás alapján a kiadott kártya az érvényességének első napjától számított 12 hónapig érvényes. Ennek értelmében a jogosultság alapjául szolgáló határozat is egy évig érvényes, így a jogosultsági feltételeket évente felül kell vizsgálni.

Fentiekben leírtak alapján a jogosultság további megállapítása és a kártya ismételt kiadása iránt kérelmet kell benyújtani az Önkormányzathoz. A kérelem a továbbiakban is határozattal kerül elbírálásra.

A kézhez kapott kérelemmel kell a Városgazdálkodás ügyfélszolgálatán jelentkezni a kártya megújítás céljából.

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a helyi autóbusz közlekedésben 2022. május 16-án (hétfő) üzemkezdettől az alábbi változások lépnek életbe:

2B vonalon május 1. és szeptember 30. között Gyógyfürdő megállóhelyről az eddig 19:20-as indulással közlekedő járat 19:30-kor indul.

A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt menetrend elérhető a Menetrend menüpont alatt vagy a Településüzemeltetés menüponton belül, a Helyi járat szervezése menüpont alatt.

Menetrend változás

2022.február 1-től érvényes menetrend megtekinthető az alábbi linkre kattintva: Mezőkövesd helyi autóbusz menetrend 2022.02.01_től_v11

Régiség piac

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a mezőkövesdi használt-cikk piacon minden hónap második szombatján régiség-piacot rendeznek, első alkalom most szombaton, 2021.11.13.-án.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!”

Helyi autóbusz közlekedés

Tájékoztatás a mezőkövesdi helyi autóbusz közlekedés menetrendjének 2021 október 18-tól történő változásairól

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a helyi autóbusz közlekedésben 2021 október 18-án (hétfő) üzemkezdettől az alábbi változások lépnek életbe:

A 2B vonalon egész évben közlekedő Dózsa György út megállóhelyről az eddig 05:35-től induló járat 05:25-től indul

2-es vonalon október 1-től április 30. között Gyógyfürdő megállóhelyről az eddig 19:20-as indulással közlekedő járat 19:30-kor indul.

A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt menetrend elérhető a Mezőkövesdi Városgazdálkodás honlapján, a www.mezokovesdi-vgzrt.hu oldalon, a Menetrend menüpont alatt vagy a Településüzemeltetés menüponton belül, a Helyi járat szervezése menüpont alatt.

Tájékoztatás

Az 1 órás díjmentes parkolásra feljogosító kártyával rendelkező mezőkövesdi lakosokat értesítjük, hogy a kártyájuk érvényessége a veszélyhelyzet alatti díjmentes parkolás időtartamával, 6 hónappal meghosszabbodik.

A hosszabbítás automatikus, a parkolóbérlettel rendelkezőknek további teendője nincs.

Kérdés esetén elérhetőségeink: 49/505-148

email: ugyfelszolgalat@mezokovesdi-vgzrt.hu

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi hulladéktípusokat nem áll módunkban átvenni a hulladék telepen:

drótos üveg

síküveg

gumi abroncs

gumi köpeny

elektronikai hulladékok

festéket tartalmazó dobozok, vödrök

azbeszt

üveggyapot

fáradt olaj és göngyölege (flakon, doboz, olajos rongy)

sérült napelemek

fáradt étolaj illetve göngyölege

szárazelemek és hordozható kis akkumulátorok

gépjármű bontásból származó alkatrészek, anyagok (kárpitok, borítások, stb)