Aktualitások

Elektronikai Hulladék Gyűjtés

Az Ingyenes Lakossági Elektronikai Hulladék Gyűjtés részleteit az alábbi linken olvashatják: Elektronikai Hulladék

Álláslehetőség

Parkfenntartási csoportvezető – főkertész

Feladatok:

A társaság parkfenntartási csoportjának irányítása, a részleghez tartozó tevékenységi körök működtetése megfelelő hatékonysággal, a szolgáltatás megfelelő minőségben történő biztosítása.

Elvárások:

Kertészeti vagy mezőgazdasági felsőfokú végzettség

B-kategóriájú jogosítvány

Jó szervezőkészség

Parkfenntartó:

Feladatok: Zöldterület fenntartási, kezelési munkatípusok és feladatok ellátása: favágási, metszési munkálatok, növényültetés, tápanyag utánpótlás, növényvédelmi munkák, öntözés, kapálás, gyomirtás, tereprendezés, zöld- és kommunális hulladékgyűjtés, fűnyírás, lombhúzás, zöldterületi útburkolatok karbantartása, utcabútorok és játszóterek karbantartása, tisztítása, síkosság mentesítés, hó eltakarítás.

Elvárások: Fűkasza vagy motoros kisgépkezelői képesítés, önálló, megbízható, elkötelezett munkavégzés, munkára való igényesség, józan életvitel.

Előnyt jelent: Szakirányú végzettség, B kategóriájú jogosítvány

A munkakörök bérezése megegyezés szerint történik.

Az állásokra az önéletrajzok leadhatók a Mezőkövesdi Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. központi telephelyén (3400 Mezőkövesd, Dózsa György u. 2.) munkanapokon 07:00 – 16:30 között. Az önéletrajzok beküldésére elektronikus úton a mezvgrt@t-online.hu e-mail címen van lehetőség. Érdeklődni a 49/505-140 telefonszámon lehet.

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a helyi autóbusz közlekedésben 2022. május 16-án (hétfő) üzemkezdettől az alábbi változások lépnek életbe:

2B vonalon május 1. és szeptember 30. között Gyógyfürdő megállóhelyről az eddig 19:20-as indulással közlekedő járat 19:30-kor indul.

A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt menetrend elérhető a Menetrend menüpont alatt vagy a Településüzemeltetés menüponton belül, a Helyi járat szervezése menüpont alatt.

Tájékoztatás (Parkolás)

Tájékoztatjuk a mezőkövesdi lakosokat, hogy Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2020. (VII.02.) önkormányzati rendelete alapján lehetőségük van továbbra is 1 órás (a Rendelőintézetnél 2 óra) díjmentes parkolására feljogosító kártyát igényelni.

A díjmentes parkolásra feljogosító kártyával már rendelkező mezőkövesdi lakosokat értesítjük, hogy a kártyájuk érvényességének lejáratát megelőző 30 napban van lehetőségük a kártyájukat megújítani. Természetesen a lejáratot követően is van lehetőség a megújításra.

A megújítás ügyintézéséhez az alábbi dokumentumokat szükséges magukkal hozniuk:

Az eredeti határozat, vagy annak másolata a jogosultsághoz. Nem kell új határozatot kérni, a 2020-as évi megfelelő.

A gépjármű(vek) forgalmi engedélyét, amely(ek)re a parkolásra jogosító kártya szól.

Lakcímkártya.

Személyi igazolvány.

Parkolóbérleteinkkel kapcsolatos ügyfélszolgálatunkat személyesen Mezőkövesd Dózsa György út 2. szám alatt tudják felkeresni hétfő, szerda, és csütörtöki napokon, 08:00-16:00 között.

Elérhetőségeink: 49/505-148

ugyfelszolgalat@mezokovesdi-vgzrt.hu

Menetrend változás

2022.február 1-től érvényes menetrend megtekinthető az alábbi linkre kattintva: Mezőkövesd helyi autóbusz menetrend 2022.02.01_től_v11

Régiség piac

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a mezőkövesdi használt-cikk piacon minden hónap második szombatján régiség-piacot rendeznek, első alkalom most szombaton, 2021.11.13.-án.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!”

Helyi autóbusz közlekedés

Tájékoztatás a mezőkövesdi helyi autóbusz közlekedés menetrendjének 2021 október 18-tól történő változásairól

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a helyi autóbusz közlekedésben 2021 október 18-án (hétfő) üzemkezdettől az alábbi változások lépnek életbe:

A 2B vonalon egész évben közlekedő Dózsa György út megállóhelyről az eddig 05:35-től induló járat 05:25-től indul

2-es vonalon október 1-től április 30. között Gyógyfürdő megállóhelyről az eddig 19:20-as indulással közlekedő járat 19:30-kor indul.

A változásokkal egységes szerkezetbe foglalt menetrend elérhető a Mezőkövesdi Városgazdálkodás honlapján, a www.mezokovesdi-vgzrt.hu oldalon, a Menetrend menüpont alatt vagy a Településüzemeltetés menüponton belül, a Helyi járat szervezése menüpont alatt.

Tájékoztatás

Az 1 órás díjmentes parkolásra feljogosító kártyával rendelkező mezőkövesdi lakosokat értesítjük, hogy a kártyájuk érvényessége a veszélyhelyzet alatti díjmentes parkolás időtartamával, 6 hónappal meghosszabbodik.

A hosszabbítás automatikus, a parkolóbérlettel rendelkezőknek további teendője nincs.

Kérdés esetén elérhetőségeink: 49/505-148

email: ugyfelszolgalat@mezokovesdi-vgzrt.hu

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi hulladéktípusokat nem áll módunkban átvenni a hulladék telepen:

drótos üveg

síküveg

gumi abroncs

gumi köpeny

elektronikai hulladékok

festéket tartalmazó dobozok, vödrök

azbeszt

üveggyapot

fáradt olaj és göngyölege (flakon, doboz, olajos rongy)

sérült napelemek

fáradt étolaj illetve göngyölege

szárazelemek és hordozható kis akkumulátorok

gépjármű bontásból származó alkatrészek, anyagok (kárpitok, borítások, stb)

Tájékoztatás Parkolásról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021.05.24-től a kijelölt parkolóhelyeken történő várakozás újra díjköteles lesz.

Tájékoztatjuk a mezőkövesdi lakosokat, hogy Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2020. (VII.02.) önkormányzati rendelete alapján lehetőségük van továbbra is 1 órás díjmentes parkolására feljogosító kártyát igényelni. Az 1 órás díjmentes parkolásra feljogosító kártyával rendelkező mezőkövesdi lakosokat értesítjük, hogy a kártyájuk érvényessége a veszélyhelyzet alatti díjmentes parkolás időtartamával, 6 hónappal meghosszabbodik.

A veszélyhelyzet alatti díjmentes parkolás időtartamával Társaságunk a parkolóbérletek érvényességi idejét időarányosan meghosszabbítja.

A 2020.12.31-ig érvényes negyedéves, féléves, vagy éves bérletek érvényességi ideje, a 1839/2020. (XI.21.) Kormányhatározat szerinti díjmentes parkolás 2020. évre eső időszakával meghosszabbodik. Így a 2020. évre megváltott bérletek 2021.06.30-ig érvényesek. 2021.07.01-től már csak a 2021. évre megváltott bérletekkel lehet érvényesen várakozni a kijelölt parkolóhelyeken.

A hosszabbítás automatikus, a parkolóbérlettel rendelkezőknek további teendője nincs.

Parkolóbérleteinket Mezőkövesd Dózsa György út 2. szám alatt tudják megvásárolni, hétfő, szerda, és csütörtöki napokon, 08:00-16:00 között.